040 - 41 21 18
info@gpcskane.se

Garageportar Landskrona och Trelleborg

Letar du efter en garageport i Landskrona eller Trelleborg?

I sådana fall har du hittat helt rätt! Vi på Garageportcenter Skåne är nämligen precis den leverantör du söker.

Vi är en modern leverantör av garageportar och vi kombinerar mångårig erfarenhet och kompetens med moderna lösningar för våra kunders garageportar. Med oss går hela processen enkelt och smidigt. Så låt oss komma och installera när ni är i behov av att köpa garageport i Trelleborg eller Landskrona!

Garageportcenter Skåne hjälper våra kunder i Skåneregionen med allt rörande byte eller köp av garageport. Vi har allt det som du behöver, oavsett hur ditt hus och dina önskemål ser ut. Hos oss får du hjälp att hitta rätt garageport som passar just ditt behov och ditt hus. Vi erbjuder våra kunder ett kostnadsfritt hembesök, där vi ger råd och tar mått. Under denna noggranna genomgång hittar vi exakt den garageport som passar dig och ditt hus.

garageport landskrona

Vilken garageport ska jag köpa?

Det kan vara svårt att veta vilken typ av garageport man ska välja att köpa till sitt hus. Vi på Garageportcenter Skåne erbjuder olika typer av garageportar för att på bästa sätt bemöta våra kunders behov och önskningar. Det finns en mängd olika garageportar ute på marknaden. Vi hjälper dig att hitta rätt, och sedan installerar och underhåller vi denna åt dig. I dag erbjuder vi installation av bland annat takskjutsport och vipport. Det som skiljer dessa garageportar från varandra är öppningssätt, konstruktion, funktion och utseende. Innan man bestämmer sig vilken garageport som passar bäst bör man noggrant se över husets form och sina egna behov. Just detta hjälper vi dig med under våra hembesök, och vi erbjuder alla som vill köpa garageport hos oss ett kostnadsfritt hembesök.

Många fördelar med att bli kund hos Garageportcenter Skåne

Efter hembesöket så får ni en offert innehållande det som blev överenskommet under mötet. Vare sig du är en företagskund eller privatperson så utgår vi från era behov och förutsättningar gällande ekonomi och liknande. Utöver detta erbjuder vi även allt annat du kan tänka dig inom portautomatik, grindar och dörrar, som vi även har reservdelar till oavsett vilket fabrikat det handlar om.

Med vår långa erfarenhet och höga kompetens så vet vi att ni kommer få en väl installerad garageport för ditt hem. Den kommer passa in designmässigt i byggnadens befintliga utseende samt vara enkel och smidig att använda. Allt detta kan vi erbjuda dig som kund hos oss, självfallet har vi flera olika färgval och strukturer, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val.

Som privatperson går det självklart att använda sig utav ROT-avdragets alla fördelar och vi lämnar alltid kostnadsfria offerter samt hembesök. Vi har ett väldigt brett kundsegment som inkluderar flertalet bostadsrättsföreningar, stora företag och privatpersoner. Vill du se referensarbeten så hittar du dessa under fliken ”Referensbilder” här på hemsidan.

Köpa garageport i Landskrona eller Trelleborg - Kontakta oss

Känner du att vi är något som kan passa dig? Perfekt! Då är det bara att du hör av dig till oss via kontaktformuläret eller via telefon och mail. Du kan även passa på att besöka våra lokaler för att ta dig en närmare titt på vad vi har att erbjuda. Välkommen!

Kostnadsfri offert

  Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig - vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


  Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

  Vi jobbar med kända leverantörer:

  Familjen Fors:

  "Tack så jättemycket för den fina servicen"

  Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen.
  Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna.
  Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch.
  Fantastiskt gott.