040 - 41 21 18
info@gpcskane.se

Våra tjänster

Våra tjänster

Kostnadsfri offert

Välkommen till GarageportCenter Skåne! Vi erbjuder kvalitativ service och montering på både industriportar och villaportar, oavsett fabrikat. Efter 28 framgångsrika år i branschen har vi dessutom samlat på oss kompetens nog för att stå våra kunder till hands vid tillbyggnad av garage.

Vare sig du är företagskund eller privatperson erbjuder vi alltid kostnadsfria hembesök. Med kundens behov, ekonomi och unika förutsättningar i åtanke tar vi därefter fram en skräddarsydd portlösning. Vi erbjuder allt inom portautomatik, grindar och dörrar – dessutom har vi reservdelar och tillbehör till alla marknadens fabrikat.

Utöver det har vi också Skånes finaste utställning av portar. Kom gärna förbi!

  Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig – vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


  Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

  På Facebook hittar du många fler bilder från våra tidigare arbeten.

  Vi jobbar med kända leverantörer:

  Familjen Fors:

  "Tack så jättemycket för den fina servicen"

  Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen.
  Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna.
  Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch.
  Fantastiskt gott.