040 - 41 21 18
info@gpcskane.se

Portar & Industriportar Malmö

Portar Malmö - Kostnadsfri offert

Befinner du dig i eller kring Malmö och funderar på att ordna en ny port eller industriport åt dig själv eller ditt företag? Vi på Garageportcenter Skåne hjälper dig att hitta rätt port och installerar även denna åt dig!

portar malmö

Montering av portar i Malmö

Här på GarageportCenter Skåne hittar du en leverantör av portar och industriportar med montage. Vi har många års kompetens i bagaget, både när det kommer till montage och service, men även försäljning av olika typer av portar. Företaget består av två montörer med specialkompetens för bland annat industriportar samt vanliga portar. Lägg dina funderingar i våra händer så ser vi till att du får en perfekt port eller industriport som passar perfekt för ditt hus eller företag. Du kan även ta vara på möjligheten att få ett gratis hembesök i Malmö med en offert av oss.

Om din port börjar kännas osäker att använda på grund av slitage eller liknande, då rekommenderar vi att du att antingen ser efter nya, bättre alternativ eller att du gör något åt slitaget. Slitna delar i din port kan göra den till en säkerhetsrisk vid användning. Tack vare att vi har reservdelar till större delen av marknadens produkter så kan du vara säker på att vi kan åtgärda det. Vi kommer hem till dig och utför service så du alltid använda en port som är i bästa skick.

Hitta portar i Malmö som passar dig

GarageportCenter Skåne utgår alltid från dina förutsättningar när vi ser efter de olika valmöjligheterna. Vi ser till att ni får en erfaren guide genom valen, allt för att minska risken att något går fel. Behöver ni service av en port så är även det något vi självklart kan hjälpa er med. Efter installation av den port eller industriport ni valt så kan vi i framtiden se till att ni får kontinuerlig service av den. Vi rekommenderar detta för att minska risken att något går sönder och att ni får en port med lång livslängd som alltid fungerar som den ska oavsett hur gammal den är.

Har ni andra frågor kring vad vi kan göra för er när det kommer till olika slags portar så är ni välkomna att kontakta oss eller besöka oss i närheten av Malmö, vi löser det mesta när det kommer till sådana saker. Behövs det reservdelar för att kunna reparera så är det något vi kan bistå med. Detta då vi har möjlighet att ta fram reservdelar till nästintill alla av marknadens fabrikat.

Vi hjälper dig att välja port i Malmö

Med tanke på alla de olika fabrikat som finns så kan det vara svårt att hitta rätt ibland. Det är där vi på GarageportCenter Skåne kommer in och hjälper dig. Det spelar ingen roll för oss hur dina behov ser ut, vi ser alltid till att hitta den port som passar just dig och dina förhållanden. Vi ser till att den uppfyller dina krav på design och komfort i alla lägen.

Vi kan erbjuda många olika slags portar, bland annat:

 • Takskjutportar – För dig som vill ha en motordriven garageport. Smidig och användarvänlig, den är uppbyggd av sektioner som skjuts upp och ner via en skena. Det mest populära valet idag bland garageportar.
 • Vipportar – Ett stabilt och prisvärt val. Denna port kräver lite mer svängrum än andra portar och är inte lika praktisk som en takskjutport. Bra val för dig som är ute efter en mer prispressad port.
 • Industriportar – Stor och tålig port i förzinkat stål. Här har du ett val med långa garantier då vi är säkra på deras hållbarhet. Porten är målad med polyesterfärg.
 • Våra portar finns i många olika prisklasser, alla med olika funktioner och design. Med andra ord finns det något för alla och vi är säkra att du kan, med hjälp av vår långa erfarenhet, hitta något som passar just dig.

  Alla våra potentiella kunder blir erbjudna helt kostnadsfria offerter samt hembesök i Malmö-trakten. Hembesöken är till för att du ska få en bild av oss som företag, ge dig guidning och tips i ditt val av port, men även för att vi ska kunna ge en så rättvis offert som möjligt. Efter hembesöket skriver vi en offert i enlighet med dina önskemål och våra förslag som vi sedan kan gå vidare med.

  Mer än bara portar i Malmö

  Vi kan erbjuda så mycket mer än portar i Malmö. Grindar, grindöppnare, dörrar och portöppnare ingår också i vårt sortiment, även de från högkvalitativa leverantörer. Vi är säkra på att du hittar det du söker hos oss, oavsett om du är en privatperson eller företagskund.

  Är du i behov av ett hembesök i Malmö och en offert så kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller mail. Du kan även med enkelhet använda dig av kontaktformuläret här på vår hemsida. Vi ser fram emot att lösa dina bekymmer eller besvara dina funderingar kring just din nuvarande eller framtida port och industriport. Välkommen!

  Kontakta oss här!

   Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig - vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


   Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

   Vi jobbar med kända leverantörer av portar i Malmö:

   Familjen Fors:

   "Tack så jättemycket för den fina servicen"

   Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen.
   Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna.
   Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch.
   Fantastiskt gott.