040 - 41 21 18
info@gpcskane.se

Grindar & Grindöppnare Malmö

Letar du efter en ny grind i Malmö?

Vi på Garageportcenter Skåne hjälper dig att hitta rätt grind och installerar denna åt dig!

garage

Vi servar din grind i Malmö

Vi är en leverantör av grindar och grindöppnare med montage. Vi på Garageportcenter Skåne har mångårig kompetens inom montage, service och försäljning av olika typer av grindar. Hos oss arbetar två montörer med specialkompetens för bland annat grindar och tillbehör. Låt oss hjälpa dig i din investering av en ny grind till ditt hus/bostad i Malmö med gratis hembesök och offerter.

När din grind börjar bli lite sliten eller trög, då är det hög tid att antingen se efter nya, bättre alternativ eller att fräscha upp din nuvarande grind. Slitna delar kan, om du har otur, utgöra en säkerhetsrisk för dig. Då kan du alltid höra av dig till oss på GarageportCenter Skåne, vi kommer då hem till dig i Malmö och åtgärdar eventuella problem och utför service. Med vår långa erfarenhet kan du vara säker på att du får en grind i toppskick efter vårt besök.

Grindar Malmö - Vi monterar och underhåller

GarageportCenter Skåne skräddarsyr servicen efter våra kunders behov. Inte nog med att vi guidar dig genom ditt val, vi erbjuder även service av din grind. Efter att själva installationen är klar så har du möjligheten att i framtiden få din grind och grindöppnare i Malmö servad av oss. Vi rekommenderar detta för att du ska kunna bibehålla livslängden på din grind och för att den alltid ska fungera till sin högsta potential oavsett vilka förhållanden.

Vi servar självklart även befintliga grindar om du är i behov av det, kontakta oss så kan vi lösa det mesta åt dig. De reservdelar eller tillbehör som kan tänkas behövas vid en eventuell reparation har vi möjlighet att anskaffa det för de flesta, om inte alla, av marknadens fabrikat.

Vilken grind i Malmö passar bäst och hur går processen till?

Det finns en mängd olika grindar och grindöppnare att välja ute på marknaden. Oavsett hur dina behov och förhållanden ser ut så har vi på Garageportcenter Skåne den grind som passar dig i Malmö bäst. Och då ser vi både till komfort och design.

Våra högkvalitativa grindar och grindöppnare kommer från välkända märken som: Aperto Sommer FAAC Hörmann Alla med olika priser, funktioner och liknande, vi har något som passar alla. Med vår långa erfarenhet kan vi med säkerhet hitta något som har det utseende, funktion och hållbarhet som finns inom dina prisramar. Som vi nämnde innan så erbjuder vi alla våra potentiella kunder helt kostnadsfria offerter samt hembesök i Malmö. Hembesöken ger dig en bild av oss och vad vi kan göra för dig samt att vi kan tipsa och vägleda dig till rätt val vad gäller design och så vidare. Efter hembesöken skriver vi en offert i enlighet med dina önskemål och våra förslag som vi sedan kan gå vidare med. Efter att offerten har blivit godkänd av dig så genomför vi monteringen av grinden samt grindöppnare.

Mer än bara grindar och grindöppnare i Malmö

Med tanke på företagets namn så är det tydligt att vi kan erbjuda så mycket mer än grindar och grindöppnare. Garageportar, industriportar och portöppnare ingår också i vårt sortiment, även de från högkvalitativa leverantörer. Vare sig du är en företagskund eller en privatperson så hittar du i Malmö med säkerhet det du söker efter hos oss.

Inte nog med att vi kan bistå med en bred produktportfölj så har vi även Skånes finaste utställning av portar. Du är varmt välkommen att besöka den hos oss i våra lokaler på Järngatan 29 i Lomma.

Är du i behov av ett hembesök i Malmö och en offert så kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller mail. Du kan även med enkelhet använda dig av kontaktformuläret här på vår hemsida. Vi ser fram emot att lösa dina bekymmer eller besvara dina funderingar kring just din nuvarande eller framtida grind och grindöppnare. Välkommen!

Vill du köpa en grind i Malmö? Kontakta oss!

Känner du att vi är något som kan passa dig? Perfekt! Då är det bara att du hör av dig till oss via kontaktformuläret eller via telefon och mail. Du kan även passa på att besöka våra lokaler för att ta dig en närmare titt på vad vi har att erbjuda. Välkommen!

Kostnadsfri offert

  Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig - vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


  Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

  Vi jobbar med kända leverantörer:

  Familjen Fors:

  "Tack så jättemycket för den fina servicen"

  Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen.
  Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna.
  Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch.
  Fantastiskt gott.