040 - 41 21 18
info@gpcskane.se

Industriportar Lund

Vi har industriportar i närheten av Lund!

Är du på jakt efter en leverantör av industriportar i närheten av Lund? Då välkomnar vi dig till oss på GarageportCenter Skåne – bara en kort resa från centrala Lund.

industriportar lund

Specialister på industriportar

Vi är GarageportCenter Skåne, en modern leverantör av industriportar, tillbehör och mycket mer. Vi är specialister på området och har i många år levererat och monterat industriportar runt om i Skåne. För våra kunder i och omkring Lund finns vi till förfogande där vi erbjuder montering och försäljning portar med tillbehör.

Industriportar i Lund - Vi hjälper dig hitta rätt

Ute på marknaden finns en mängd olika industriportar. Vi förstår att det är svårt att veta vad som passar bäst. Därför erbjuder vi dig, och alla våra kunder, ett kostnadsfritt besök hos er där nästa steg sedan är en prisoffert. Under besöket undersöker vi vad just du är i behov av, vi tar mått och ger råd. Sedan sänder vi en offert till dig där du i lugn och ro kan se över vilka alternativ som passar dig och ditt företag i Lund allra bäst.

Vi brinner för att våra kunder ska blir nöjda. Därför skräddarsyr vi alla våra uppdrag utifrån kundens önskemål och behov, både vad gäller märke och leverantör.

Vilka industriportar har vi?

Vi monterar idag industriportar, takskjutsportar, vipportar, slagportar och sidodörrar. Men vi erbjuder även olika tillbehör till portarna, såsom fönster, kodlås och motor.

Väl monterade industriportar är inte bara välfungerande, de kan även förstärka designen på byggnaden. Idag hjälper vi flera kunder i Lund att hitta rätt industriport och design, och vi vill även hjälpa dig.

Våra industriportar finns i många olika format, de är tåliga och har en lång livstid. Portarna är gjord i förzinkat stål och de är målade med polyesterfärg. Tack vare detta kan vi lämna långa garantier eftersom vi är så säkra på deras hållbarhet. Självklart kan vi även erbjuda service av er nuvarande industriport om ni hellre vill det. Det är viktigt att se till att er port är välservad och fullt fungerande för att förminska risken för olyckor och att något går sönder.

Ni är varmt välkomna att besöka oss i våra lokaler på Järngatan 29 i Lomma strax väster om Lund. Där du kan se vårt utbud i verkligheten för att få en bättre känsla över vad vi kan erbjuda. Kontakta oss via mail eller telefon, ni kan även höra av er med kontaktformuläret nedan.

Kostnadsfri offert

  Välkommen in till GarageportCenter Skåne! Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig - vare sig du är privat- eller företagskund. Det har vi gjort i 20 år!


  Vi har tidigare varit ett Crawford Center i 7 års tid, men valt att hoppa av för att nå en bredare kundkrets. Oavsett om du är ny eller gammal kund är du givetvis välkommen till oss!

  Vi jobbar med kända leverantörer av industriportar:

  Familjen Fors:

  "Tack så jättemycket för den fina servicen"

  Vi började med att riva 2 portar, bygga igen hålet till 1 st Port. Den väggen isolerade vi och satte spårad panel på Utsidan. Sen monterade vi in en Hörmann Renomatic i Öppningen.
  Efter det var det dörrarnas tur, dom byttes ut mot Nordan dörrar, beslagna med Yale Doorman på båda dörrarna.
  Till råga på allt var mannen kock, så dom bjöd på både frukost och lunch.
  Fantastiskt gott.